About us

My Story

Seffien Agency- een agency voor baby, kids & adults gericht op design, lifestyle & fashion

Mijn naam is Elise Ouwehand en samen met mijn man en twee kinderen woon ik in Rotterdam.
Als moeder van twee kleine kinderen kom ik altijd tijd te kort en het liefst benut ik dan ook ieder moment van de dag(actief). Vrienden omschrijven mij daarom als een duizendpoot die altijd druk in de weer is. Toch vind ik pas mijn rust aan de keukentafel in de aanwezigheid van mijn gezin met een kop thee of koffie.


Nadat ik jaren werkte in de baby- en in de cosmeticabranche besloot ik in 2018 om mijn eigen agentschap te starten. Als moeder ben ik dagelijks op zoek naar eerlijke en betrouwbare producten, die mijn hart sneller laten kloppen. Seffien Agency vertegenwoordigt daarom duurzame merken voor het hele gezin!.

01

ce'est fine

VEILIGE HAVEN

Seffien Agency, dat symbool staat voor een veilige haven en een plek om je thuis te voelen, is voor mij meer dan een agentschap.

Seffien Agency is een combinatie van de namen van mijn kinderen Fiene & Seff en is te herleiden naar c’est fine, wat in de Franse taal ‘het is goed of het is veilig’ betekent. 

02

vakmanschap

BETROUWBAAR

Met Seffien Agency wil ik voor mijn merken en klanten een betrouwbare partner zijn, waar je op kunt bouwen. Ik geef passend en deskundig advies en onderscheid mij graag in vakmanschap. Met veel aandacht en betrokkenheid sta ik naast de klant en deel ik graag mijn ervaring en kennis van de markt. 

Ook denk ik graag mee in de presentatie-mogelijkheden in de winkel, marketingactiviteiten en het samenstellen van een passende collectie.

03

onderscheiden

AUTHENTIEK

Seffien Agency richt zich op onderscheidende merken en vertegenwoordigt deze op de Nederlandse markt. Ieder merk is uniek in zijn soort en vertelt een authentiek en eigen verhaal. Deze beleving wil ik jullie graag laten ervaren. 

Sinds januari 2021 heeft Seffien Agency een showroom in Rotterdam, waar alle merken mooi gepresenteerd kunnen worden. Het betreft een jaren 30 pand in een gezellige winkelstaat. Het is heel sfeervol, mede door de warme kleuren die gebruikt zijn. Het glas in lood, het hoge plafond en natuurlijk de mooie producten!

Seffien Agency staat symbool voor een veilige haven en een plek om je thuis te voelen

Our brands

In onze showroom

Met Seffien Agency wil ik voor mijn merken en klanten een betrouwbare partner zijn, waar je op kunt bouwen

In de showroom zijn ook de mooie laarzen van Bootstock te bewonderen. Mariska van Pelt is de eigenaresse van Bootstock en samen delen wij, met heel veel plezier, de showroom.

Elke dag werk ik met veel plezier samen met de retailers en klanten. Het vertrouwen wat zij in mij hebben gecombineerd met wat ik kan bieden, maakt mij heel enthousiast. Het leven is immers een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen, wat ik dan ook graag samen met mijn relaties doe.

#kidsinterior #kinderkamer #kinderkamerstyling #momlife #citymom #fashion #lifestyle #interior123

GET TO KNOW ME

FUN FACTS

01

CAN'T LIVE WITHOUT

02

FAVORITE TRAVEL SPOT

03

DESCRIBE YOURSELF IN ONE WORD

04

FAVORITE SPORT

05

SECRET TALENT

Mijn kinderen en partner natuurlijk op 1, mijn lieve familie en vriendinnen

Bali, New York en Ibiza

Altijd in de weer en bijna altijd opgewekt. Mijn mond staat zelden stil en ik ben vrijwel steeds in beweging.

Ik probeer minimaal 3x in de week te sporten, met name crossfit. Maar vroeger heb ik altijd gedanst en gehockeyd.

Dit vind ik nog steeds onwijs leuk! Sporten is voor mij heel belangrijk en heb ik ook echt nodig.

Een hele goeie neus! Ik heb een hele verzameling geuren en ben hier mega gevoelig voor ;).

Zie ik je binnenkort in de showroom en ga je mee op reis?

referenties

WHAT THEY SAY

L I T T L E D R E A M E R S

“Ik werk al jarenlang met veel plezier samen met Elise. Het is een lieve vrouw die professioneel te werk gaat, Elise werkt hard en staat altijd voor mij klaar. Ze heeft jarenlange ervaring in sales en dat is merkbaar: ze is inspirerend en motiverend en weet perfect allerlei mooie combinaties samen te stellen en de bestsellers van de merken die ik in mijn collectie voer te benoemen zodat mijn omzet een extra boost krijgt. Wanneer ik extra informatie nodig heb voorziet ze hier direct van. Elise is een ambitieus, neemt haar werk serieus en doet dit met veel inzet, ik vind het zo fijn dat ik met haar mag samen werken.”

Y V O N N E D E R I D D E R /

M I E S E N C O

“Een aanpakker, stijlvol & commercieel, dat is Elise. En dat is een perfecte combinatie als je het ons vraagt! In onze samenwerking met Elise weten we dat ze betrokken is bij haar klanten en met hen meedenkt en tegelijkertijd ook haar merken voorop stelt. Elise voelt als een echt onderdeel van ons team waar we heel blij mee zijn.”

E S T E R B R O U W E R - S C H A A P /

V I E R S E I Z O E N E N

“Elise is een mega fijne agente. Het contact is altijd heel makkelijk, via mail, bellen, WhatsApp of langskomen. Alles kan en binnen een dag sowieso altijd antwoorden of oplossingen! Ze heeft prachtige spullen en weet de nieuwste trends, ook is er een prachtige showroom in Rotterdam; alles onder 1 dak. Gezelligheid en begrip staat altijd op nummer 1.”

A N Y K E L O N T /

O Y O Y L I V I N G D E S I G N

“We are happy and proud to work together with Elise. She is always helpful and in a fantastic mood ?.”

C H R I S T I N A F A L K E N B E R G /

W E L O V E D E C O

“Het is erg fijn samenwerken met Seffien Agency. Elise staat altijd voor je klaar wanneer je haar nodig hebt en denkt goed met je mee. 
Door de top merken die ze vertegenwoordigt zijn de afspraken altijd een feestje!”

O U D S H O O R N - V A N A A L S T /

No posts were found for provided query parameters.