Slide
a magic skin care / forest

new products & sale

a

new products

designed by you

x

about us

brand philosophy

Crafted is a community initiative led by BASIC®. We are driven by collaboration, bringing together local.

L I T T L E D R E A M E R S

“Ik werk al jarenlang met veel plezier samen met Elise. Het is een lieve vrouw die professioneel te werk gaat, Elise werkt hard en staat altijd voor mij klaar. Ze heeft jarenlange ervaring in sales en dat is merkbaar: ze is inspirerend en motiverend en weet perfect allerlei mooie combinaties samen te stellen en de bestsellers van de merken die ik in mijn collectie voer te benoemen zodat mijn omzet een extra boost krijgt. Wanneer ik extra informatie nodig heb voorziet ze hier direct van. Elise is een ambitieus, neemt haar werk serieus en doet dit met veel inzet, ik vind het zo fijn dat ik met haar mag samen werken.”

Y V O N N E D E R I D D E R /

M I E S E N C O

“Een aanpakker, stijlvol & commercieel, dat is Elise. En dat is een perfecte combinatie als je het ons vraagt! In onze samenwerking met Elise weten we dat ze betrokken is bij haar klanten en met hen meedenkt en tegelijkertijd ook haar merken voorop stelt. Elise voelt als een echt onderdeel van ons team waar we heel blij mee zijn.”

E S T E R B R O U W E R - S C H A A P /

V I E R S E I Z O E N E N

“Elise is een mega fijne agente. Het contact is altijd heel makkelijk, via mail, bellen, WhatsApp of langskomen. Alles kan en binnen een dag sowieso altijd antwoorden of oplossingen! Ze heeft prachtige spullen en weet de nieuwste trends, ook is er een prachtige showroom in Rotterdam; alles onder 1 dak. Gezelligheid en begrip staat altijd op nummer 1.”

A N Y K E L O N T /

new products

power of clean beauty

new products

made for you by you

follow us

#wondroustheme

Search

No posts were found for provided query parameters.