Mies & Co

Mies & Co

Mies & Co is een Nederlands merk en 5 jaar geleden opgericht door Ester.

Toen Ester haar jongste dochter werd geboren, bleek zij ernstig ziek. Op dat moment veranderde Ester haar visie op het leven.

Naast dat het Ester heel veel over onvoorwaardelijke liefde heeft geleerd, bracht het Ester ook iets anders. Het nemen van risico’s kwam namelijk in een ander daglicht te staan. Voor Ester betekende het dat ze het aandurfde om een eigen onderneming te starten.

In de vier maanden die Ester met haar gezin doorbracht in het ziekenhuis, mistte ze een fijne en mooie omgeving voor haar pasgeboren dochtertje en voor haarzelf, waar ze zich thuis voelden. Dat wat Ester toen miste heeft ze ontwikkeld voor anderen met de komst van Mies & Co.

Bij Mies & Co ontwerpen ze hoogwaardige en stijlbewuste textielproducten om moeders en hun kindje zich zo goed mogelijk te laten voelen.

De collectie bestaat uit stijlvolle en hoogwaardige lifestyle textielproducten. De collectie bestaat uit diverse print en uni’s, waarvan de producten perfect op elkaar zijn afgestemd. Ook zijn de verschillende printjes perfect te combineren met andere merkjes.

Naast de lifestyle producten is er nu ook een fashioncollectie, deze bestaat uit broekjes en rompertjes en is beschikbaar in 3 maten.

Bij Mies & Co vinden ze het belangrijk dat de producten uit een eerlijk omgeving komen en van hoge kwaliteit zijn. Alle producten worden geproduceerd in Portugal.

Er is een B2B website beschikbaar.

Voor meer inspiratie en informatie:

Link website: https://www.miesenco.nl/

Link instagram: https://www.instagram.com/miesenco.babylifestyle/

Link brochure: https://issuu.com/anne-miesenco/docs/collectieboek_2021

Category:

Date:

No posts were found for provided query parameters.