That’s Mine

That’s Mine

In januari 2013 werd Mette Neerup Mariager voor het eerst in haar leven moeder.

Ze wilde dat de kinderkamer net zo uniek zou zijn als haar dochter en ze zocht naar

Mooie producten met interessante details om de kamer van haar dochter te decoreren. Echter kon Mette niet vinden wat ze zocht en daarom besloot ze om het zelf te creëren. Het eerste wat Mette maakte was een haak in de vorm van een konijn. Toen ze een foto hiervan deelde op Instagram, kreeg ze zoveel leuke reacties en het verzoek of ze het konijnenhaakje ook op bestelling kon maken, dit was het begin. De behoefte aan meer producten had Mette zeker, daarom besloot ze in 2015 het Deense merk That’s Mine op te zetten.

De dochter van Mette was toen 2 jaar oud en zij bij alles, ‘’ dat is van mij’’, zodoende de keuze voor de naam That’s Mine. Haar dochter is haar grote inspiratiebron.

In januari 2020 heeft Mette meegedaan aan het tv programma Dragons’ Den in Denemarken. Dit heeft de ontwikkeling van That’s Mine versnelt op de Europese markt.

               

‘’Bij That’s Mine richten we ons op kwaliteit. Al onze producten zijn ontworpen in Denemarken en ons doel is dat onze producten zowel kinderen als hun ouders aanspreekt.  We richten ons op duurzaamheid en multifunctionaliteit en we willen kinderen motiveren om te spelen. Onze productcategorieën omvatten: BABY en KIDS ESSENTIALS, ACCESSORIES & INTERIOR.”


Voor meer inspiratie en informatie:

Link brochure:

Link website: That’s mine – Danish furniture and decoration design for kids and their rooms | That’s Mine – thatsmine.dk

Link instagram: @thatsmine.dk • Instagram-foto’s en -video’s

Category:

Date:

No posts were found for provided query parameters.