May & Fay

May & Fay

May & Fay is een Nederlands merk en opgericht door Cindy Bryson. May and Fay is ontstaan uit een passie voor interieur, grafisch design en een enorme aangeboren drang om te creëren. De naam May and Fay is gebaseerd op de roepnamen van Cindy’s dochters, Myra (10 jaar) en Faylinn (6 jaar). Zij zijn haar grootste inspiratiebron.

Het May and Fay behang bestaat uit een mix van tropische en artistieke prints die van uw muur een blikvanger maken. Modern door de vormgeving en het gebruik van prachtige trendkleuren. Kleuren die goed passen bij natuurlijke en pure interieurproducten die we nu veel zien in interieurs.

Voor de ontwerpen is gebruik gemaakt van een hoogwaardig vliesbehang (200 gram). Het behang heeft een elegante en toch stoere uitstraling vanwege de luxe leerstructuur (voelt ook als leer). Een echte eyecatcher onder de behangsoorten!

Bij May and Fay geven we om een schoon milieu en
de toekomst van onze planeet.
Het May and Fay vliesbehang is milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar. Het behang wordt in Nederland geproduceerd op hoogwaardig FSC gecertificeerd papier (certificaat voor duurzaam bosbeheer) met inkt op waterbasis. Vanwege de hoge kwaliteit kun je lang blijven genieten van dit product. Het behang is ook herbruikbaar. Daarnaast wordt het behang speciaal per klant geproduceerd om verspilling te voorkomen.

Details

100% milieuvriendelijk en duurzaam: FSC mix en inkt op waterbasis Afmeting rol: 53 cm breed en 10 m lang
Soort behang: Vliesbehang met een luxe leerstructuur (200 gram) Lage ontvlambaarheid: B1/M
Behangmethode: Muur insmeren met behanglijm
Overig: Volledig afstripbaar en herbruikbaar

Bestellen is mogelijk op basis van dropshipping of inkoop.

Voor meer inspiratie en informatie:

Link website: www.mayandfay.com

Link instagram: https://www.instagram.com/mayandfay/

Category:

Tags:

Date:

No posts were found for provided query parameters.