Blossom Kids

Blossom Kids

Blossom Kids is een Nederlands label, ontstaan in 2019 opgezet door Jantien.

 

Blossom Kids zorgt ieder seizoen voor een collectie met subtiele prints, ingetogen kleurgebruik en verscheidenheid aan kwaliteiten. Ze kiezen voor easy-to-wear-styles, om het draagcomfort voor de kindjes fijn te houden en het een favoriet item kan worden voor iedere dag. Bij Blossom Kids hebben ze de wens om een betere toekomst te creëren voor alles wat groeit. Daarom produceren ze langzaam en werken ze met kleine collecties in samenwerking met gekwalificeerde leveranciers. Ze produceren uitsluitend in Portugal, Duitsland en Turkije om ook de uitstoot van transport te reduceren en de kwaliteit te kunnen waarborgen.

De collecties omvatten zowel baby basics, als jongens & meisjes kleding tot maat 134. Van sommige items gaan ze tot en met maat 146.  Er wordt 2 keer per jaar een seizoenscollectie gelanceerd en er is een essential ( basis) collectie. De items uit de essential collectie lopen het gehele jaar door en zijn ook bij te bestellen.

Alle items zijn ontworpen om bij elkaar te passen, zodat er eindeloos veel combinaties gemaakt kunnen worden ( ook met andere merken). De ideale basis items voor het creëren van de capsule garderobe van de kids.

Er is een B2B website beschikbaar.

Voor meer inspiratie en informatie:

IG account: https://www.instagram.com/blossomkids_official/

Website:  https://www.blossomkids.nl/nl/

Category:

Date:

No posts were found for provided query parameters.