OYOY Living Design

OYOY Living Design

Het Deense bedrijf OYOY Living Design is in januari 2012 opgericht door de Deense ontwerpster Lotte Fynboe. Grafische vormen, kleur en strakke materialen zijn de inspiratiebron van Lotte Fynboe. In 2014 werd er een nieuwe designlijn aan de OYOY Living Design collectie toegevoegd, namelijk OYOY MINI. Een speelse collectie voor kinderen, maar ook voor de huizen waarin de kinderen wonen. Alle producten worden gekenmerkt door tijdloze kleuren en speelse designs. Er is dus een OYOY Living collectie en een OYOY Mini collectie.

OYOY is meer dan alleen een designmerk, het is bedoeld voor moderne gezinnen die op zoek zijn naar herinneringen aan hun kindertijd en die nieuwe herinneringen willen creëren. De designcollecties zijn geworteld in de Deense tradities van eenvoud.  De duurzame ontwerpen worden geproduceerd van de beste materialen van hoge kwaliteit – zo wordt bijvoorbeeld al het beddengoed geproduceerd in Portugal van het zachtste duurzame katoen. Bij OYOY Living Design geloven ze dat elk huis de eigenaars moet weerspiegelen. Ze geloven ook dat design tegelijkertijd praktisch en mooi kan zijn, wat duidelijk naar voren komt in de collecties.

Bij OYOY Living Design bieden ze een breed assortiment van producten aan. Denk aan service, meubels, beddengoed, lampen, kleden, theedoeken, kussens, speelgoed, accessoires voor in het hele huis voor zowel volwassene als kinderen, kortom aan iedereen is gedacht en voor ieder is er een passend product wat je positief zal verassen en aanspreken.

De naam is geïnspireerd op de OY-letters, die sinds 1929 de signatuur zijn op alle Deense vliegtuigen. Bij OYOY Living Design zijn ze trots op hun wortels en de letters OY zijn om het Deense erfgoed aan te geven.

Er is een B2B website beschikbaar;

https://oyoy.spysystem.dk

Voor meer inspiratie en informatie:

Link website: OYOY Living Design | Interior and Decor in Danish Design – oyoylivingdesign.com

Link instagram: OYOY LIVING DESIGN (@oyoylivingdesign) • Instagram-foto’s en -video’s

Link brochure:

OYOY Living Design – SS21 CATALOGUE by OYOY Living Design – issuu

Category:

Date:

No posts were found for provided query parameters.